Kundak | Konular | Kitaplar

survivor fatmagül

Survivor Hilmi Cem Fatma Gül Fakıya Aşık mı?

Survivor 2013 şampiyonu olarak 500 bin tl nin sahibi olan ve yakışıklılıgı ile kızların sevgili olan hilmi cem intepe takım arkadaşı fatmagül fakı nın sunuculuk yaptıgı star life programına konuk oldu..

Fatma gül ile birlikte poz veren hilmi, cem e daha önce nasıl bir sevgili istersin sorusu soruldu ve hilmi cem "Adriana Lima'ya hayranım. Onun gibi bir sevgilim olmasını arzu ederim" demişti..

Fatma gül fakı da adriana lima ya olan benzerligi ile dikkat çekiyor ve yerli adriana diye anılıyor..hilmi cem in bu sözü de fatma güğl fakıya ilanı aşk etti yorumlarına neden oldu..

Survivor Fatma Gül Sunucu Oldu

Bu sene ki survivor 2013 yarışmacıları gerek ünlüler gerekse gönüllüler sezon başını beklemeden şöhreti yakaladı ve ekranlarda boy göstermeye başladı..Survivor yarışmasında Adriana Lima’yla olan benzerliğiyle dikkat çeken Fatmagül Faki, şöhret basamaklarını hızla tırmanıyor. Dizi ve sinema sektöründen ardı ardına teklifler alan Faki, her zaman gönlünde yatan sunuculukta karar kıldı. Star TV’de hafta içi hergün 17.30’da ekrana gelecek olan Star Life magazin programının sunuculuğunu üstlenen Faki, yaz boyuncu Bodrum’dan izleyenlere seslenecek.

Survivor Fatmagül Fakı Tuncay Şanlı Aşkı Bitti


Adriana lima ya benzetilen ve survivor 2013 te gönüllüler takımında yarışan fatma gül fakı survivor öncesi adını Tuncay şanlı nın sevgilisi olarak duyurmuştu..

Popüler olmasında tuncay şanlı nında katkısı olan survivor güzeli survivordan elendikten sonra tuncay şanlı ile ayrıldıklarını duyurdu..

Survivor Fatmagül Elendikten Sonra Ropörtajı

Survivor 2013 ünlüler gönüllüler yarışmasında Survivor’dan başlangıçta güzelliği, tanındıkça ter temiz kalbiyle her zaman hatırlanacak olan bir Fatmagül geçti.
Samimi ve içten tavırlarıyla Acunn.com için çok güzel bir röportaj verdi.

Ben , “dememiş miydim” demek için şimdiden yazayım:

Çok başarılı bir sunucu kazandık. Onu bundan sonra sıkça göreceğimizi sanıyorum. Yolu şimdiden açık olsun.

Fatmagül’le Türkiye’ye gelir gelmez herkesin merak ettiği özel yaşamını ve Survivor’da yaşadıklarını konuştuk.

Survivor Fatmagül mü Yoksa Murat mı Elenecek

Survivorda finale yaklaşırken adadan elenmek yarışmacılar için oldukça zor olacak.

bu sene acun ılıcalı adaları birleştirmek yerine ünlülerden dağhanı gönüllüler adasına gönderdi..tabi gidecek ismi ünlüler belirledi..

dağhanlı gönüllüler takımı birleşme partisi sonrası oynanan dokunulmazlık oyununda kaybetti..dokunulmazlıgı kaybeden takım da konseyde kimin smse çıkacagı tartışıldı..Dağhanın aklı selim ile önderlik ettigi erkekler toplantısında fatmagülün adadan gitmesi gerektigi duygunun gücü konuşuldu ve erkekler düşük performansı nedeni ile fatmagüle oy verdi

Survivor Fatmagül mü Yoksa Bozok mu Elenecek?

survivor 2013 panamada bir bucuk aylık süre geride kaldı..8. hafta adaya veda edecek isim gönüllüler takımından oldu..

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı yapılan konseyde birbirne girdi..geçen haftadan beri bozok a cephe alan ve onu yazmayı düşündüklerini dile getiren hilmi cem ve murat ve bu hafta kaybedilen dokunulmazlık oyunu sonrası bozok u yazmaya cesaret edemedi ve karar değiştirip fatma gülü yazdılar

takımda ciddi kavganın yaşandıgı konsey öncesi ve sonrasında duygu ve bozok birbirini yazarken fatmagül de bozok u yazdı..

Survivor Fatma Gül Tuncay Şanlı Sayesinde Survivora Katılmış


Survivor 2013 ünlüler gönüllüler yarışmasında gönüllüler kadrosunda yer alan bayan yarışmacı Fatma gül fakı hosteslikten ayrıldı ve işsiz kaldı..İşssiz kaldıgı içinüzülen fatm agül fakı nın imdadına sevgilisi Tuncay şanlı yetişti..sunucu ve spiker olmak tv de yer almak isteyen fatmagül survivorda kendini göstermek istiyor..

Survivorda Tuncay Şanlı Sevgilileri Takımı


Survivor 2013 gönüllüler takımı meğer tuncay şanlı sevgililerinden oluşuyormuş..

Survivor ın ilk bölümünden itibaren kavgaları ile gündeme gelen ve smsa çıkıp galip gelen Duygu çetinkaya yeni sırrı ile gündemde

Survivor 2013 gönüllüler takımında yerli adriana lima denilen adriana limaya benzerliği ile dikkat çeken fatmna gül fakı, tuncay şanlı nın sevgilisi olarak adını duyurmuştu..

İLk olarak Tuncay şanlı ile görüntülenerek ünlenen fatma gül fakı survivorda sevgilisinin eski sevgilisi duygu çetinkaya ile aynı takımda..

Tuncay Şanlı Sevgilisi Fatma Gül Fakı İÇin Neler Söyledi


Survivor Gönüllüler takımında yer alan ve brezilyalı top model adriana lima ya benzerliği ile dikkat çeken gül fakı, Futbolcu Tuncay Şanlı ile yaşadığı aşkla tanınan ve gerçek adı Fatmagül olan yarışmacı, ilk gün ekrana gelen programın adından en çok söz ettiren isimleri arasındaydı. Yüz olarak Lima'ya inanılmaz benzeyen Fakı'nın yarışmadaki performansından çok güzelliği sosyal medyada konuşuldu.

Tuncay Şanlı sevgilisi fatma gül fakı survivora gidince neler söyledi

BENSİZ YAPAMAZ ELENİR