Kundak | Konular | Kitaplar

survivor 2013 ünlüler kadrosu

Survivor 2013 Kadrosu


17 mart Pazar gün başlayan survivor 2013 ünlüler gönüllüler Türkiye kadrosunda birbirinden ilginç ve renkli yarışmacılar yer alıyor..

işte survivor 2013 kadrosunda yer alan tüm yarışmacılar

survivor ünlüler kadrosu 9 kişi

Futbolcu Ümit Karan survivor ünlüler takımında yaşı en büyük olan galatasaraylı eski futbolcu..takımın lideri diyebiliriz hem sporcu kimligi hem yaşı ile ünlülerin abisi..

Irmak Atuk Survivor Röportajı

Best Model 2002 birincisi ünlü manken Irmak Atuk; 'Survivor' yolcusu... Mart ayında, yarışma için Acun Ilıcalı ile birlikte Panama'ya gidecek olan Atuk; 'Survivor'da sınırlarını zorlayacağını söyledi. Atuk; yarışma öncesi GÜNAYDIN'ın sorularını yanıtladı.

'Survivor'a katılacaksınız, heyecan var mı?

Survivor Erhan Yavuz Kimdir


Survivor 2013 ünlüler kadrosuna katılan jokey Erhan Yavuz ülkemizde en önemli jokeylerden birisidir.Erhan Yavuz 14 mayıs 1980 yılında Adapazarında dünyaya gelmiştir.şuan 33 yaşında olan Erhan yavuz survivora katılan ilk jokey oldu

Survivor Bennu Gerede Kimdir


Survivor 2013 ünlüler kadrosunda yer alacak olan Bennu Gerede,Atatürk’ün yaveri Hüsrev Gerede’nin torunu, 4 çocuk annesi ünlü fotoğraf sanatçısıdır..

Bennu Gerede 30 Ağustos 1971 doğumludur.Bennu Derede İstanbul da doğmuştur.Bennu Gerede Eğitimini Parsons BFA ile pariste tamamlayan Bennu GEREDE, 4 çocuk annesi ve şimdilerde profesyonel fotoğrafçı olarak istanbulda yaşıyor.Bennu Gerede Dünyanın çeşitli ülkelerinde birçok fotoğraf sergililemiştir.Bennu Gerede Birkaç Filme de rol almış ve en iyi oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Fetih 1453 Filminin Şovalyesi Cengiz Coşkun Survivora Katıldı


İnci adasında yapılacak olan survivor 2013 kadrosuna ftih filminin cesur şovalyesi cengiz coşkun da katıldı..Daha önce Tolgahan Sayışman ve Kıvanç Tatlıtuğ ile best model of turkey yarışmasına katılıp 3. olan sonrasında katıldıgı best model de ise birinci olarak dereceye giren Cengiz coşkun yıllar sonra fetih 1453 filminde ki şovalye rolü ile ancak dikkatleri üzerine çekmişti..

Fetih filminden öncede candan öte dizisi gibi birkaç dizide oynamıştı ama çıkışını fetih filmiyle yaptı..

Survivor 2013 Ünlüler


Panama nın İnci adalarında yapılacak survivor ünlüler kadrosu belli oldu..
Survivor 2013 ünlüler kadrosuna katılan Nazenin tokuşoğlu ve Cengiz coşkun survivor 2013 ün ilk isimleri açıklanan ünlü yarışmacıları oldu..

Survivor 2013 Kimler Katılıyor


Show tv den stara transfer olan Acun ılıcalının yapımcılıgını yaptığı survivor bu sezon 17 Mart ta yayınlanacak..

Merve Büyüksaraçla mahkemelik olan acun ılıcalın yeni survivor ı yapıp yapmayacagı tartışmalarıda fısıltı şeklinde dolaşırken, survivora katılan ünlü isimlerden 2 si Acun ılıcalı tarafından açıklanınca dedikoduların da önü kesildi..
Survivor 2013 Ünlüler Kimler tıkla ögren