Kundak | Konular | Kitaplar

intikam revenge

2 Uyarlama Dizi ve Kıyaslaması Sizce Hangisi ?


Dizilerin reytinge yenilip çöpe gitmesine kendilerince yabancı senaryo uyarlaması çözümü bulan senaristler yeni yılda 2 dizi uyarlaması sundular önümüze..Revenge adlı diziden uyarlama intikam ve kaçış planı ndan uyarlama 20 dakika..

2 yapımında senaryosu tartışmaya çok açık heleki ilk bölümdeki büyük hatalarından sonra..peki ya başrol karakterlerine ne demeli? oyuculukları sorgulatan cinsten hatalar beren saat ve tuba büyüküstünü de hedefe oturttu..

İntikam Dizisinin Konusu


Beren Saat in kanal d ekranlarında sevenleri ile buluşacagı intikam dizisi ile karşımızda farklı bir Beren görecegiz..Fatmagülün suçu ne dizisinde masum ve tacize ugramıs bir kız vardı..şimdi ise intikam için düşmanlarını birer birer mahfedecek öldürecek intikam dolu bir kadın..

revenge adlı yabancı dizinin türkceye uyarlanmış halini bakalım beren saat hayranları sevecek mi?
işte intikam dizinin konusu ve berenin rolü

İntikam Fragmanları Yayınlandı


Beren saat hayranlarının heyecan ve merakla beklediği Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi “İntikam” için geri sayım başladı. başrollerini Beren Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler’in paylaştıkları, önümüzdeki haftalarda ilk bölümüyle ekranda olacak dizinin imaj çekimlerinden ilk kareler, ilk bilgiler yayınlanmaya başladı

İntikam Dizisi Oyuncuları


Fatmagülün suçundan sonra Bu sene yeniden ekranlara dönüş yapan Beren Saat’in yeni dizisinde ekrandaki yeni partneri belli oldu. Güzel oyuncuya yeni dizisinde Mert Fırat eşlik edecek.

Kıvanç ve Engin’den sonra Mert
Aşk-ı Memnu”da Kıvanç Tatlıtuğ’la, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde de Engin Akyürek’le kamera karşısına geçen Beren Saat’in ekrandaki yeni partneri belli oldu. Amerikan ABC kanalında gösterilen “Revenge” dizisinin yerli versiyonunda başrolü üstlenen güzel oyuncuya Mert Fırat eşlik edecek.