Kundak | Konular | Kitaplar

2002 Best Model Birincisi Manken Irmak Atuk Survivora Katıldı


Survivora bir buçuk ay kala ünlüler kadrosunda yer alan isimlerin çoğu belli oldu..Listede ismi en son duyurulan isimlerden biride Irmak atuk oldu.

Nazenin tokuşoğlu dışında açıklanan isimler hep erkek ünlülerdi..kadın yarışmacılar olarak açıklanan 2.isimde 2002 best model türkiye güzeli seçilen Irmak atuk oldu..habertürk gazetesinde zafer akbaşa kısa bir röportaj vren Irmak atuk survivor iddiasını açıkladı..Dağhan Külegeç, Nazenin Tokuşoğlu, Ümit Karan, Cengiz Cesur,Doğukan Manço,erhan yavuz,Larissa gacemer,ırmak atuk,bennu gerede ile birlikte Survivor ‘Ünlüler’ takımında yarışacak olan Atuk, yarışma hakkındaki düşüncelerini ve yarışmaya nasıl hazırlandığını HT Magazin’e anlattı. 

Survivor için teklif mi geldi, siz mi başvurdunuz?
Survivor beğenerek izlediğim ve merak ettiğim bir yarışmaydı. Acun Medya’dan teklif gelince hiç düşünmeden “Evet” dedim. Kendimi emin ellerde hissediyorum. 

Yarışmada sizi en çok ne zorlayacak?
Ben titizlik hastasıyım. Temizliğe çok düşkünüm. Bu, beni zorlayacak. Ama deniz ve kum tam bana göre. Yılın 12 ayı deniz kıyısında yaşayabilirim. Titizlik hastalığımı da belki orada yenerim. 

Yarışmaya nasıl hazırlanıyorsunuz?
Zaten düzenli olarak spor genellikle de pilates yapıyorum. Orada bu sene yarışmalar oldukça zorlu olacakmış. Bunun için de kondüsyon lazım. Yarışma için ağırlık çalışmaya başladım. 

Aç kalmak sizi zorlar mı?
Bu yüzden ağlayabilirim. Annem bana şimdiden “Sakın ağlama ” dedi. Çok iştahlı biri değilim, az az yiyorum ama sabah-öğle-akşam yemek düzenimi hiç bozmuyorum. Şimdi hazırlanmak için zaman zaman aç geziyorum. Dünya üzerinde çaresizlikten aç kalmış milyonlarca insan var. Onların halinden de anlamak lazım. Cenneti de cehennemi de orada yaşayacağım. 

İddialı mısınız?
Çok iddialıyım. Oraya tatile gitmiyorum, kazanmaya gidiyorum. Terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim.