Dolar Rekor Kırdı Merkez Bankası Müdahale Etti
Merkez Bankası, döviz kurlarında aşırı oynaklık gözlenen günlerde saat 16.30’da yapılan döviz satım ihalesinde tutarın minimum tutarın 10 katına kadar artırılabileceğini bildirdi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, döviz kurlarında aşırı oynaklık gözlenen günlerde saat 16.30’da yapılan döviz satım ihalesinde, tutarın minimum tutarın 10 katına kadar artırılabileceğini bildirdi.
Dolar tarih zirvede
Bu arada, ABD Merkez Bankasının (Fed) "tapering"e başlamasının ardından küresel piyasalara paralel olarak yurtiçinde de yükselişi ivme kazanan dolar, TL karşısında tarihinin en yüksek seviyesi olan 2,0947 seviyesini gördü.
Borsa, güne yüzde 0,50 yükselişle başladı
Borsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi güne önceki kapanışa göre 344,26 puanlık yükselişle 69.444,28 puandan başladı.
sponsorlu baglantılar
Son yorumlar
- Parali asker olmak istiyorum
5 years 11 weeks önce - 3 yaşında çocuğumla birlikte
5 years 15 weeks önce - Gönüllü askerlik
5 years 18 weeks önce - cipli ehliyet almak istiyorum
5 years 20 weeks önce - Öneri
5 years 21 weeks önce - Senin gibi milyonlarca var
5 years 23 weeks önce - philips corba ustasına
5 years 28 weeks önce - BEN celal uslu paralı er
5 years 33 weeks önce - merhaba ben celal er olmak
5 years 33 weeks önce - vatan görevi
5 years 33 weeks önce
Yeni yorum gönder