Kundak | Konular | Kitaplar

merve acun kavgası

Merve Büyüksaraç Acuna Hodri Meydan Dedi


Acun ılıcalı geçen gün bolomberg ht de yayınlanan kenan erçetingözün programında merveye çok büyük ders vereceğim bize kimse iftira atamaz diye merve hakkındaki ağır ithamlara merve büyüksaraçtan jet yanıt geldi..

MErve büyüksaraç acuna meydan okudu.. Survivor’da Acun Ilıcalı’nın SMS’lerden çok büyük paralar kazandığını bildiren Merve Büyüksaraç, “Acun önce bunları ve miktarını açıklasın” dedi.

Acun Ilıcalı "Merve Büyüksaraç'a Çok Büyük Ders Vereceğim "


Blomberg ht de kenan erçetingözün programına katılan ve survivor hakkında ve merve büyüksaraç hakkında konuşan Acun ılıcalı MErve ye ateş püskürdü..Attığı iftiranın bedelini ağır ödeyecek şeklindeki ifadelerine ona büyük bir ders vereceğim cümlesi ile damga vurdu..Survivor yarışmasında Merve Büyüksaraç'ın ' Bize yemek veriyorlardı ' sözlerini 'İftira ' olarak niteleyen Acun Ilıcalı şunları söyledi :

ONA BÜYÜK BİR DERS VERECEĞİM

Merve Büyüksaraç'a Kimler Destek Oluyor

Survivor yarışması nedeniyle Acun ılıca'lı ile mahkemelik olan ve karşısındaki güce rağmen haklı olduğu iddiası ile davasından vazgeçmeyen Merve Büyüksaraç'a destek geliyor..

Önce yarışmacı arkadaşlarının aleyhine tanıklık yapması ile darbe alan merve büyüksaraç sonrada patronu uğurkan erez in izni dışında basında fazla yer aldığı gerekçesi ile işine son vermesi ile son darbeyi almıştı..Fakat İşinden kovulan Merve Büyüksaraç'a işadamı Doğan Kasadoğlu'ndan destek geldi.

Acun Ilıcalı Kazandı Merve Büyüksaraç Kaybetti

En çok konuşulan ve tartışılan program 26 haziranda final yapan survivor programı oldu şüphesiz ki..Yarışmaya katılıp beklediğinden erken elenen Merve büyüksaraç ,haksızlığa uğrayıp Türkiye'ye farklı tanıtıldığı gerekçesi ile,survivor ve yapımcısı ve sunucusu olan acun ılıcalı hakkında ilginç iddialar ortaya attı..